Pàgines

dimarts, 27 de setembre del 2011

WebQuest de Jaume I

En classe ja hem començat a treballar el primer projecte de Coneixement del Medi, i el treball l'estem fent mediant una WebQuest sobre Jaume I. I fem aquest tema per a poder saber més coses sobre el passat de la història de la nostra Comunitat, la nostra llengua i el 9 d'octubre.
Amb el treball de la WebQuest, millorem el nostre aprenentatge i el treball en grup, i el millor de tot es que el fem més divertit.

Jo crec que amb aquest treball anem a aprendre un muntó, i també anem a passar-nos-ho molt bé.

10 comentaris:

  1. Molt bé contat Andrea, ho has explicat perfectament, i a més tens clar que l'objectiu principal és aprende i treballar en grup. Enhorabona, m'ha agradat molt!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, aixó es el que volia expressar.

    ResponElimina
  3. Hola Andrea, me encanta como has explicado el proyecto y seguro que os divertiréis mucho trabajando juntos. Enhorabuena guapa!

    ResponElimina
  4. Enhorabona tocaya per aquesta explicació. Tens molt clars els objectius de treballar amb les TIC, aprender i cooperar, de forma divertida. Me alegre que amb 11 anys tingues les idees tan clares!

    ResponElimina
  5. Enhorabona! Et felicite per la claretat de les teus idees i per la teua redacció en tan sols 11 anys. Aprendre, cooperar i divertir-se, clar que sí!

    ResponElimina
  6. Hola Andrea, soy estudiante de magisterio en la UJI en Castellón y he leído tu descripción del trabajo. Se nota que tienes las cosas claras. Enhorabuena otra vez y sigue trabajando así de bien :) un saludo!

    ResponElimina
  7. És fantàstic aprendre treballant amb els companys i a sobre passar-s'ho bé. I encara ho és més que tinguis tan clar que ho aconseguireu amb aquest treball. Tan debò ens donis la teva opinió en acabar la tasca.
    Un petó, Andrea , realment t'expresses molt bé.
    Conxi

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies a tots, m'alegra molt que us agrade.

    ResponElimina
  9. Hola Andrea
    M'interessa molt la teva opinió, ens explicaràs més coses quan hagiu acabat la WebQuest?

    ResponElimina
  10. Carme Barba ja hem acabat la WebQuest, i ha sigut tot un éxit. Tots estaven molt emocionats per ensenyar els nostres treballs als demés, en quant pasaven uns minuts, perdies els nervis.

    Al final, tots teniem unes quatre fulles d'apunts i sobre tot molt aprenentatge sobre Jaume I i el 9 d'octubre.

    Per a terminar aquest projecte, cada un va fer el seu resum personal,del que havia aprés en aquest mes.

    Tots van aprendre molt.

    ResponElimina